Přeji Vám hezký den

DISKUZE

Datum: 07.11.2008

Vložil: Víteček

Titulek: Re: blahopřání

Hani, já tě beru jako parťáka na kešky hned. Jen se musíme asi někde zaregistrovat, abychom mohly ty kešky začít lovit. :)) Co číča? :)) Papapapa

—————

Datum: 10.11.2008

Vložil: Hančí

Titulek: Re: Re: blahopřání

Tak já to teda beru, na lov košek určitě vyrazíme. Ale jak je to s tou registrací, hm? Leni...? O číče mi ani nemluv, prožila jsem kvůli ní skoro bezesnou noc, protože celou noc mraucala v kuchyni. Ráno jsem měla chuť ji zabít, doufám, že to neudělal Zdenda:) Bylo to fakt strašný. Snad se to bude lepšit a zvykne si u nás, asi se ji fakt hodně stýskalo, protože nebyla vůbec zvyklá být sama. Jsem zvědavá, jak to dnes zvládla doma poprvé sama, snad to tam nezdemolovala.... Uvidíme:) Až přivezu nabíječku, tak stáhnu něco z foťáku nebo ještě něco vyblejsknu a pošlu. Leni, myslim, že by se ti mohla taky líbit. Hlavně když jsou fotky beze zvuku:)

—————

Datum: 10.11.2008

Vložil: Lenik

Titulek: Re: Re: Re: blahopřání

Hani, určitě mi něj. fotku taky pošli :o) Sice mám na kočky alergii, ale objevila se u mě teprve před 2 lety, tak si fotky prohlídnu ráda :o))) S registrací je to tak, že já jsem se zaregistrovala na www.geocaching.com a podle mě je to nejlepší. Tady jsem pro vás našla takový souhrn toho, jak to provést, ale myslím si, že to společně s Jajdou zvládnete i bez toho: https://geowiki.hidden.cz/wiki/Registrace Je to všechno bezplatné, informace o sobě zveřejníte jen když chcete, záleží na vás. Až budete členy, tak mi dejte vědět :) Můžem se pak navzájem najít :o) Kdyby se objevil něj. problém, tak napiš :) zatím pa

—————

Datum: 09.11.2008

Vložil: Dik

Titulek: Re: blahopřání

Ahoj Hani :o) Dík za blahopřání!! Fakt jsem měla z týhle kešky velkou radost, tak jsem se o to s vámi chtěla podělit. Trpělivost to trochu chce, to je pravda, ale ve městech se to hledá bez GPSky poměrně snadno. V přírodě je to poněkud horší, ale když to najít chceš, tak to prostě najdeš :) S Jajdou se do toho pustit můžete, jednu kešku máte za kopcem :) Dejte vědět, jak se v GCH daří :o)

—————

Datum: 03.11.2008

Titulek: Sestřičce

Čau ségruš, já se nestačím divit, fotky jsou překrásné...úplně mě z nich mrazí...hlavně ten poloostrov Howth!!! To je nádhera! Vau, fantazie...užívej si! Myslím na tebe...

—————

Titulek: velká pochvala

Ahoj Leni! Moc moc tě chválím za překrásné fotky. To je úplně jak z turistické brožury, nádhera, hned bych se tam za tebou rozjela... A taky moc chválím nové stránky. Jsou asi opravdu přehlednější, jen se na nich musím ještě zorientovat. Jsem moc ráda, že se ti dobře daří:)

—————

Vložil: Lenik

Titulek: Re: velká pochvala

Ahoj Hani :o) moc díky za pochvalu! Fotek postupně přibývá, tak jsem ráda, že se ti líbí. Já už se na stránkách konečně orientuju, tak jsem přidala nové zážitky z výletů a nějaké komentáře k tomu, co se tady děje :o) Určitě se taky brzy zorientuješ :) A jak geocaching??? Už jste se ségruš začly? Já jsem po dlouhé době zase jednu kešku našla, tak jsem ráda. Měj se moc fajn a ať se dobře daří!! pa

—————

Titulek: Re: velká pochvala

Čau Haňule, tak kdy se pustíme do hledání kešek? Jinak pro tebe mám Avon a sluchátka, tak se snad někdy zase sejdeme na mejdánku a předám Ti ho a sluchátka vrátím. :)) pápá

—————

Datum: 05.11.2008

Titulek: Re: Re: velká pochvala

Jani, tak já bych to určitě někdy vyzkoušela. Jen teda tenhle víkend asi težko, jak jsem ti psala na mail, asi nebudu doma. Kdyby ale nahodou nakonec jo, tak bysme se mohli sejit, třeba i po orchestru. Aspoň ten Avon bych ti měla zaplatit. No sluchadla by se vlastně taky asi šikly, třeba včera byl fotbal...:( Měj se zatim:)

—————

Datum: 06.11.2008

Titulek: Re: Re: Re: velká pochvala

Hani, všechno jsem Ti napsala do mailu. :)) Jinak orchestr zitra nemam, ale jedeme moštovat...tak budu mít jinou práci.

—————

Vytvořte si webové stránky zdarma! Webnode