Datum: 01.11.2008
Vložil: Péťa
Ahojky Leni!
Tééééda - moc hezky, skoro nemám slov :O)
Vždycky se těším na nové informace o Irsku... a konečně jsem si prohlédla fotky a asi chápu, čím Tě tak očarovalo - nádhera :o).
Tak si to tam užívej a budu se těšit na další příspěvky
Pa pa Péťa
Datum: 01.11.2008
Vložil: Lenik
Ahoj Péťo :o)
děkuju za pochvalu!!! Jsem ráda, žes mě tu navštívila a doufám, že sem budeš chodit i nadále :o))
Měj se hezky a přeju pěkný víkend :o)
Datum: 30.10.2008
Vložil: taťka
Ahoj Leni zdravím tě jsem rád že se ti podařilo sehnat práci a že se ti tam daří.
Ahoj tati, to je milý překvápko mít tu zprávu od tebe :o) Taky jsem ráda, je to tu o dost složitější než dřív, ale nějak se s tím poperu :o) Měj se hezky. pa
Vložil: Víteček
Čau Leni, tušila jsem, že asi pracuješ na předělání stránek, protože jsi na tamty dlouho nic nevložila a opravdu...je to tu!! :) Fakt jsou parádní a hlavně ten vzhled je mnohem lepší a rubriky jsou přehlednější. Hlavně kontakt se vším všudy. Fakt VERY GOOD. :)) pá sestři.
Ahoj Janiiii, tak už jsi taky zavítala :o) Jsem moc ráda, že se ti stránky líbí!!!! Snažila jsem se sem dát všechno co bylo na webgardenu a ještě něco přidat. Jsem ráda, že takhle můžu být s vámi všemi v kontaktu :o)) pá Janiii
Vložil: Radek
Ahoj Leni,
Gratuluji k opravdu povedeným stránkám. Máš to všechno hezky barevně sladěné a hlavně přehledné.
Hodně dalších úspěchů přeje,
Radek
Ahoj Ráďo :o)
děkuju za pochvalu. Od tebe mě těší dvojnásob. Jsem ráda, že se ti stránky líbí. Já děkuju, žes mi poradil :o)
Brzy se uzdrav.
Vložil: Víteček
Ahoj Ráďo, já taky moc díky za radu...vzhledem k tomu, že na stránkách mám už spoustu souborů a věcí okolo, kterých není opravdu málo, měnit to nebudu...i když jsi měl pravdu s lepšími vzhledy, atd. :) Jak zdravíčko? pá
Vložil: Radek
Ahoj Jani,
Díky za optání. Už se cejtím úplně fajn. Teďkon jsem slupnul poslední tabletu tak už snad bude všechno dobré.
Jinak ohledně stránek, zůstaň u toho co ti vyhovuje. Podobné systémy se velmi rychle vyvíjejí. A i webnode má své chyby. Například nejde(nebo to neumím) agregovat články z různých kategorií - např aby se novinky generovali automaticky, vždycky když přidáš nějaký článek kamkoliv na web. Nebo aby v Sekci Z Irska se objevili všechny články které jsou v jednotlivých podsekcí atd. A takovýhle věcí by člověk ještě pár našel, ale i přes tohle všechno se mi zdá jako nejlepší systém dnes k dispozici.
Ať se daří,
Radek