Přeji Vám hezký den

DISKUZE

Datum: 13.12.2008

Vložil: Víteček

Titulek: nové fotky

Čau Leni, fotky u těch výletů jsou moc krásný, je vidět, že si tam užíváš každičký den, to je dobře! Jen se mi nezobrazí ve větším okně fotky u toho výletu k moři...nevzpomenu si teď na název, je to druhý příspěvek ve výletech. Měj se krásně papa

—————

Datum: 14.12.2008

Vložil: Lenik

Titulek: Re: nové fotky

Jani, jsem ráda, že se ti fotky líbí :o) Jojo, užívám si to tady, to je potřeba!!! Lepší než sedět doma.... Zase napíšu a zkusím vyřešit ty fotky, aby šly zvětšovat. Paaa

—————

Datum: 02.12.2008

Titulek: fotky

Ahoj Leni, máš pěkný fotky i zážitky. Jsem ráda, že si to tam užíváš a našla sis už i jinou zábavu než práci. :)) Měj se krásně a pozdravuj spolubydlící. :)) papa

—————

Datum: 03.12.2008

Titulek: Re: fotky

Dík Jani :o) Ten večer byl fakt bezvadnej, stálo to za to. Nasmáli jsme se u toho modelování překvapivě hodně. Má GPSka totiž vyvolala u některých kamarádů zajímavý představy, tak byla legrace... :o) papa

—————

Datum: 25.11.2008

Vložil: Péťa

Titulek: zábava

Ahojky!
Koukám, že si to v Irsku užíváš :o).
To mi tady v ČR tak moc ne, ale Janča Tě asi průběžně informuje, co se zase v Lukavici děje - píp píp je čím dál horší :o(. Zítra mám hospitaci, tak jsem děsně nadšená - i když naštěstí na ajinu, tak to snad půjde, ale stejně mi tam bude vadit (to Ty jsi tam byla v poho :o)).

Tak užívej, těším se na další zprávičky.
PS: Není někde odkaz na tu irskou muziku :-)? Ať víme, co tam posloucháš :o)

—————

Datum: 25.11.2008

Titulek: Re: zábava

Jéé, ahojky Péťo, zdravím tě!!! :o) Musím říct, že se tu mám fajn. Práci a bydlení mám, tak se tu už konečně rozkoukávám a snažím si to tu užívat naplno. Akorát teď trochu bojuju s bacilama, tak to není úplně ono..... A co ty? Janča mě informuje, mrzí mě, co se tam u vás děje. Hospitace se neboj. Jsi výborná a s dětmi to umíš, tak ji to pěkně ukaž!!!!! Budu držet pěsti :o) Pozdravuj ode mě děti :o) Jinak jsem slyšela o Nelince, je to úžasný!!!!
Měj se hezky :o)
PS: Ta skupina se jmenuje Peakin Trippers, tak je zkus najít na googlu :o) papa

—————

Datum: 27.11.2008

Titulek: Re: Re: zábava

Ahojky, myslím, že jsem celkem spolehlivý informátor! :)))

—————

Datum: 28.11.2008

Vložil: ahojky vítečci!

Titulek: Re: Re: Re: zábava

Tak Leni, hospitace nakonec Ok - jen jí tam chybělo něco úplně nového pro děti - to bych chtěla vidět, jak na každou hodinu vymýšlí něco nového... - jinak plácačky zabodovaly (to pri NI bylo určitě nový :o))
Nelinka super - jen se nějak nemůžeme domluvit na návštěvu u nich :o).

Tak ať ty bacily přemůžeš - já jdu bydlet do domečku - už tam přespáváme a teče nám teplá voda... SUPER :o)

—————

Datum: 01.12.2008

Titulek: Re: Re: Re: Re: zábava

To jsem moc ráda, že jsi to tak bravurně zvládla :o) A plácačky zabodovaly, to je bezva :o)))) Víš, že si Ř vždycky něco najde, tak to neřeš no. Už to tak bohužel je...
Bacily už jsem jakžtakž přemohla, tak zase normálně existuju :o) Huráááá. A jak domeček? Jak se vám tam bydlí? Užívejte si to.papa

—————

Datum: 07.11.2008

Vložil: Hančí

Titulek: blahopřání

Ahoj Leni:) K úspěšnému hledání kešek ti moc gratuluju. Zní to jako super zábava, ale předpokládá to asi určitou dávku trpělivosti, takže Zdendu k tomu bez GPSky asi fakt nepřesvědči:) Tak snad se do toho někdy pustíme s Jajdou, no..... Jse, opravdu moc ráda, že si to tam užíváš. Jen tak dál!

—————