Přeji Vám hezký den

DISKUZE

Datum: 01.03.2009

Vložil: Ladat

Titulek: Re: Re: prolinkovani?

Diky Leni... zda se, ze s obcasnou snahou o aktualizaci jsme na tom podobne. Chuti je spousta, ale s casem je to o drobitek horsi.
Ale i snaha se ceni, no ne? ;-)

Priznavam, ze se rad koukam na podobne webiky. Sbirani tipu a postrehu o normlanim zivote jinde je zabavna vec. Uz se tesim, ze az jednou budu mit v kapse letenku s destinaci Dublin, ze budu mit kde posbirat tipy ;-)

—————

Datum: 03.02.2009

Vložil: Péťa

Titulek: Paříž

Ahojky!
Teda Paříž:o). To je taky můj sen a trochu jsem doufala že by to byly hezké líbánky - víkend v Paříži... letos to už ale určitě nestihneme... a asi ani za rok :o). S mimísem by to nebylo ono :o) Ale Ty si užívej za nás a zase nepiš - budu se těšit na další příspěvek :o). A závidim :o) :-)

—————

Datum: 04.02.2009

Vložil: Lenik

Titulek: Re: Paříž

Ahojky Peto. Vsak pro me to byl taky sen a letos se mi splnil. Urcite se tam chci ale podiva jeste v lete :) Ty se tam urcite taky podivas, Pariz neutece a treba se tam podivate uz jako rodina :) Mej se fajn a zase napis :) papa

—————

Datum: 20.12.2008

Vložil: Víteček

Titulek: Bray

Ahoj Leni, přidaná diskuze je určitě fajnovou novinkou. :)) Jen jsem se ještě chtěla podívat na článek o Bray a jak hledám jak hledám, nic takového tu nemůžu najít. :(( Tak nevím, jestli se ti sem článek načetl? Jinak se měj krásně a pozdravuj spolubydlící. :))

—————

Datum: 20.12.2008

Titulek: Re: Bray

Jani, ten článek o Bray je přímo v sekci Cestování - Irsko - Bray, jak jsem napsala v novinkách, tak jsi to asi spíš jen přehlídla. Měj se hezky. papa

—————

Datum: 22.12.2008

Vložil: Víteček

Titulek: Re: Re: Bray

Tak nakonec jsem nehledala špatně. Když jsem hledala podle tvých instrukcí, ta sekce Bray se mi prostě nenačetla, takže to nebylo nejspíš ještě nahraný. Každopádně ty fotky jsou fakt úžasný, tiše doufám, že něco podobného třeba jednou uvidím na vlastní oči. :)) papa

—————

Datum: 22.12.2008

Titulek: Re: Re: Re: Bray

Uvidíš :o) Neboj!!! Už příští rok, určitě!!!!!!!!!!!

—————

Datum: 14.12.2008

Vložil: Radek

Titulek: Ruské kolo

Ahoj Leni,

Fakt moc hezký fotky, jinak to kolo v Belfástu vypadá hodně podobně tomu co je tady v Prateru, netušil jsem že to jsou dvojčata.

Čau čau,
Radek

—————

Datum: 14.12.2008

Titulek: Re: Ruské kolo

Ahoj Ráďo :o)
díky za pochvalu. Zjistila jsem ale, jak mi už psala Janča, že ty fotky z Giant´s Causeway nejdou zvětšit, což mě štve, protože jsou hezký...Nevím jaký kolo máte v Prateru, ale mně to přišlo spíš jako v Londýně, i když to je asi větší. A co ty? Kdypak budou obrázky z Istambulu? :)
Měj se fajn. papa

—————

Datum: 18.12.2008

Vložil: Radek

Titulek: Re: Re: Ruské kolo

No mě to kolo v Londýně přišlo už takové moc moderní, tohle vypadá spíše jako starší. Jinak pár fotek z Istanbulu už je na FaceBooku.

Mněj se krásně,
Radek

—————

Vytvořte si webové stránky zdarma! Webnode